Foxis Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Cześć, planuje trasę ze wschodu polski do Holandii. Mam rower Pinarello fp quatro, czyli rower raczej wyścigowy niż turustyczny co o tym myślcie ? Jest to rama karbonowa wiec raczej odpada montaż bagażnika. Chciałem zmieścic się w 3 torbach, podsiodłową, na kierownice i pod rurą. co myslicie o takim pomysle ?
Heboket Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Bikepacking, jak najbardziej dobra opcja Gdzie planujesz nocować?
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) Ile km masz zamiar robić dziennie, i ile dni planujesz jechać? Najtrudniej jest zawsze z ubraniami bo zajmują sporo miejsca a pogoda jest nieprzewidywalna. Jak dobrze wszystko rozplanujesz to się zmieścisz w tych trzech torbach. Ja sobie robiłem check listy jak się wybierałem gdzieś na kilka dni. Kiedyś miałem śmieszne zdarzenie z moją check listą, Wpisałem sobie zapięcie rowerowe i oczywiście go nie zapomniałem, ale za to zapomniałem kluczyka do zapięcia którego na check liście nie było Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez Gość
Heboket Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 1 minutę temu, Kruup napisał: Kiedyś miałem śmieszne zdarzenie z moją check listą, Wpisałem sobie zapięcie rowerowe i oczywiście go nie zapomniałem, ale za to zapomniałem kluczyka do zapięcia którego na czeck liście nie było Hahaha 🤣
Foxis Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Planuje nocować w hamaku którego bedą miał ze sobą w jakiś w miare bezpiecznych miejscach, opcjonalnie pensjonat lub coś takiego szybkiego, bardzo spontanicznie.
kadusia Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Cześć kiedy planujesz jechać? mozesz powiedzieć coś o torbach ktore zamierzasz wziąć oraz o reszcie sprzętu? (hamak i inne duperele typowo wyprawowe)
Rekomendowane odpowiedzi