alfine-11 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Na forum SB są działy poświęcone amortyzatorom danych producentów ciekawi mnie dlaczego brak jest w śród wymienionych tak znamienitej firmy jak ÖHLINS Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez alfine-11 dodanie grafik
LukasFR22 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Może dla tego że to już nie dala amatorki zawiecha ?
Fenthin Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Bo jest mało popularny? Z kim chcesz o tym sprzęcie rozmawiać? Tworzenie działu tylko po to, by stał pusty mija się z celem. Nie ma też działu Formula, BOS, DVO, Spinner, Cane Creek ani, i to już mnie trochę dziwi, Marzocchi. A poza Formulą i DVO wiem, że trochę tego sprzętu w Polsce jeździ. Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez Fenthin
RainbowHunterPL Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Dlatego jest ich mało bo kosztują krocie to samo jest z motocyklami mało który motocykl dla typowego zjadacza chleba ma Öhlinsa.
LukasFR22 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Panowie od tego zacznijmy że to produkty do wyścigów. Słuchając innych wielu ludzi kupiło zawieche do motocykla Öhlinsa I różnicy między fabrycznym nie wyczuli. A dla czego ? ponieważ są zwykłymi motocyklistami a nie zawodnikami którzy są uczuleni nawet na minimalne zmiany. Tak samo tyczy sie to rowerów ktoś kto jezdzi amatorsko może mieć zawieche od Öhlinsa i nie wyczuje praktycznie żadnej różnicy. BOS, DVO, Öhlinsa to już wysoka pułka jakościowo śmiem powiedzieć wyższa niż korporacyjnej marki FOX. Kwestia najbardziej istotna że musimy zarabiać naprawdę sporo pieniążków albo mieć sponsorów żeby jezdzić na tej klasie zawieszenia. Temat powinien zostać może za jakis czas ktoś sie odezwię i nagra albo napisze recke o tej marce
Administrator SzajBajk Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Administrator Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Wątki z mniej znanymi markami zakładamy po prostu w dziale amortyzatory. Nie chcieliśmy tworzyć zbyt wielu poddziałów.
Rekomendowane odpowiedzi