Skocz do zawartości

Amortyzatory Öhlins

alfine-11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na forum SB są działy poświęcone amortyzatorom danych producentów ciekawi mnie dlaczego brak jest w śród wymienionych tak znamienitej firmy jak ÖHLINS

0000000000000000000Öhlins.jpg

0000000000000000000000000000000oh.jpg 000000000000000000000000000000000hhl.jpg

000000000000000000stx.jpg Edytowane przez alfine-11
dodanie grafik
Opublikowano

Może dla tego że to już nie dala amatorki zawiecha ? :)

Opublikowano (edytowane)

Bo jest mało popularny? Z kim chcesz o tym sprzęcie rozmawiać? Tworzenie działu tylko po to, by stał pusty mija się z celem. Nie ma też działu Formula, BOS, DVO, Spinner, Cane Creek ani, i to już mnie trochę dziwi, Marzocchi. A poza Formulą i DVO wiem, że trochę tego sprzętu w Polsce jeździ. 

Edytowane przez Fenthin
Opublikowano

Dlatego jest ich mało bo kosztują krocie to samo jest z motocyklami mało który motocykl dla typowego zjadacza chleba ma Öhlinsa.

Opublikowano

Panowie od tego zacznijmy że to produkty do wyścigów. Słuchając innych wielu ludzi kupiło zawieche do motocykla Öhlinsa I różnicy między fabrycznym nie wyczuli. A dla czego ? ponieważ są zwykłymi motocyklistami a nie zawodnikami którzy są uczuleni nawet na minimalne zmiany. Tak samo tyczy sie to rowerów ktoś kto jezdzi amatorsko może mieć zawieche od Öhlinsa i nie wyczuje praktycznie żadnej różnicy. BOS, DVO, Öhlinsa to już wysoka pułka jakościowo śmiem powiedzieć wyższa niż korporacyjnej marki FOX.

Kwestia najbardziej istotna że musimy zarabiać naprawdę sporo pieniążków albo mieć sponsorów żeby jezdzić na tej klasie zawieszenia.

Temat powinien zostać może za jakis czas ktoś sie odezwię i nagra albo napisze recke o tej marce ;)

• Administrator
Opublikowano

Wątki z mniej znanymi markami zakładamy po prostu w dziale amortyzatory. Nie chcieliśmy tworzyć zbyt wielu poddziałów.