maniekBB Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Witam czy ktoś z Was używa tego gimbala ? Pytam bo sam go posiadam ale jestem ciekaw waszej opinii . Ze swoim byłem dwa razy w terenie, z zamontowana kamerka Eken H8 Pro tylko bateria padła po około 2h 🤔 Odnośnik do komentarza
maniekBB Opublikowano 10 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Krótki filmik z przejażdżki po lesie . Odnośnik do komentarza
rctomal Opublikowano 26 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2018 (edytowane) Hello. Ja używam tego gimbala wraz z rewelacyjną kamerką Hawkeye Firefly 8S. Uważam że gimbal jest super. Accu starcza na więcej niż 3h pracy. Jedynie ze względu na ciężki zestaw, muszę platformę na szelkach wzmacniać dodatkowym paskiem - aby się nie kołysało. Edytowane 26 Października 2018 przez rctomal Odnośnik do komentarza
maniekBB Opublikowano 1 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2018 Ja EKENa zamieniłem na sjcam sj7 star ale na razie brak czasu na test w terenie 😊 Odnośnik do komentarza
rctomal Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 SJ7 Star też brałem pod uwagę. Ciekawa kamera. Daj znać jak się sprawdzi. Odnośnik do komentarza
maniekBB Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Wygląda fajnie ale kupiłem ją z nowym softem i nie ma języka PL i zdarza się że menu ustawień samo przeskakuje nie zawsze ale w swojej kamerce tak miałem 🙄 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi