lukaszba1984 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Witam proszę o pomoc w wyborze opon do mojego roweru Kands Maestro jeżdżę głównie po scieżkach rowerowych, czasami szutrze i ścieżki leśne chciałbym żeby opony były dobrej jakości w miarę uniwersalne i mocne (ważę 110kg) myślałem nad czymś od schwalbe np. Smart Sam (tylko nie wiem czy to dobry wybór ) z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
kaido2 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Dobry wybór. Delta Cruiser będzie tu w sam raz. Odnośnik do komentarza
MarioVento Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Kupiłem swojego crossa z oponami schwalbe cx comp i nie narzekam.Dosyć ciche na aswalcie i niezłe w lekkim terenie.Model smart sam jest też ok. Ale ma drobną kostkę 1 Odnośnik do komentarza
kaido2 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Ta drobna kostka w niczym nie przeszkadza na asfalcie, co najwyżej szybciej się zużyje. 1 Odnośnik do komentarza
bbc Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Ja uzywalem (i chwale) Land Cruiser. Fajna i nie droga opona. A wazylem wtedy 96kg. Wysłane z mojego LG-K100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
w0jta5 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Jeżeli będziesz częściej zjeżdżał na szuter to pomyśl o Panaracer Comet Hardpack - jest to dobra opcja, ale nie sprawdziłem u siebie, bo uziemiłem crossówkę. 1 1 Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 3 godziny temu, w0jta5 napisał: Panaracer Comet Hardpack - jest to dobra opcja Jedna z fajniejszych szutrowych opon w cenie 65zł 1 Odnośnik do komentarza
lukaszba1984 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 dzięki wielkie wszystkim za pomoc, zdecyduje sie chyba na Land Cruiser wydaje się być najbardziej uniwersalna mam jeszcze pytanie co do szerokości opony (trochę tego jest) https://www.centrumrowerowe.pl/opona-schwalbe-land-cruiser-pd5320/ Odnośnik do komentarza
bbc Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Uzywalem 1.4 (chyba) a potem 1.75. Jezeli Ci wejdzie bierz szersza. Roznic w oporach nie zauwazylem a tylek bedzie Ci wdzieczny. Wysłane z mojego LG-K100 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza
lukaszba1984 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 mam sporo miejsca więc wejdzie, zamawiam 1,75 dzięki Wszystkim za pomoc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi