Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam. Co sądzicie o rajdach rowerowych? Nigdy w takowych nie brałam udziału. W sierpniu organizowany jest rajd (ok 60 km) na terenie Polski i Słowacji. Tak sobie myślę czy kondycyjnie podołam bo trasy dobrze nie znam. Z drugiej strony to przecież nie zawody. A 60 km to też nie problem. Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez Beata K
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Tak jak sama napisałaś taki rajd to nie wyścig i raczej mało kto będzie jechał na pełnym gazie. Dystans też nie jest duży zwłaszcza jak jedziesz w grupie lub ze znajomymi, sam bym się wybrał - tylko ta odległość .
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 O, nic o tym nie słyszałem, a brzmi świetnie. Dałabyś jakiś namiar? Myślę, że spokojnie jest to "do zrobienia dla każdego".
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Wpisz w wyszukiwarkę, mają swoją stronę. Jest opis trasy. Połowę znam i powiem, że musi być warto. Ja będę robić wszystko, żeby tam pojechać. To taki mały cel/prezent na 30, którą obchodzę w sierpniu. Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez Beata K
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 To chyba to: http://www.rajd-rowerowy-muszyna.pl/informacje.php Zapowiada się super, to ja też chcę w tym wziąć udział!
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 (edytowane) Oby nie popsuła nam zabawy pogoda Zapisy są chyba do 12 sierpnia, więc nie ma pośpiechu. Ciekawe ilu szajbajków się zjawi Edytowane 23 Kwietnia 2017 przez Beata K
Gość Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 (edytowane) Jakie "paliwo" i prowiant zabieracie na takie imprezy? Edytowane 24 Kwietnia 2017 przez Beata K
GBike Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 12 godzin temu, Beata K napisał: Jakie "paliwo" i prowiant zabieracie na takie imprezy? Hmmm nigdy w czymś takim nie uczestniczyłem ale jesli to góry dystans pewnie na 5-6 godzin do tego lato to ja bym zabral dużo wody ze trzy żele energetyczne dla kolarzy jakis batonik tylko zwróć uwagę ile można ich zjeść na dobę bo są różne no i może banana.
Rekomendowane odpowiedzi