Kamilkamik Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Siemka, Stoję przed wyborem nowych hamulców, mój budżet to około 550zł. Startuję w maratonach i jeżdżę po górach. Sporo dobrego słyszałem o jednych i drugich hamulcach. Które Wy byście wybrali ?
remigiusz Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Mam Magury mt4, do turystyki po górach wystarczają. Z kolei moja żona była ze mną na wyjeździe, też ma te hamulce, rower załadowany sakwami i hamowały na sporych zjazdach bez problemu. Czasem podpinam przyczepę z dzieckiem i też dają radę, a to jest dodatkowo około 25 kg.
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Jedne i drugie będą dobrze się sprawować
Gentlemanone Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Z racji tego ze w tym sezonie zakupiłem model m7000 to szczerze polecam. Także śmigam w maratonach i spisują się świetnie. Ich serwis jest banalny
Gość Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 M 7000 używam drugi sezon. Bardzo dobre heble. Proste w serwisiowaniu. Dobra modulacja.
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Cześć też mam SLX m7000 i jak złoto a ważę 96 kg nie mało a radę dają:) Za tą cenę najbardziej rozsądne hamulce MT4 odpadają.
Rekomendowane odpowiedzi