pawelpiotr.fabijanczyk@vp. Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Mam pytanie jeżdżę na kołach WH-RX31 (przełajowe) i podróżuje po Polsce i Europie . W przyszłym roku chce przejechać Green Velo 2000km po różnym terenie.Do tej pory podróżowałem z wózkiem, w przyszłym roku chce założyć bagażnik i sakwy, boje się jednak czy te koła mi wytrzymają? Mam w planach zapleść tylne koło na 32 szprychach . Co mi radzisz ? pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Większość kół powinna wytrzymać dodatkowe obciążenie, jesteś pewien, że chcesz składać nowe? 😊 Odnośnik do komentarza
pawelpiotr.fabijanczyk@vp. Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Ja rower już złożyłem, tylko chce zapleść kolo tylne na 32 szprychy :-) To jest mój rower,który złożyłem sam :-) 1 Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Niezła maszyna 😏 Odnośnik do komentarza
trollu Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 to jest galeria kół? Odnośnik do komentarza
pawelpiotr.fabijanczyk@vp. Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Dziękuję :-) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi