Werka Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Mam ten licznik od dwóch lat i od miesiąca pojawił się problem, a mianowicie nie wykrywa pulsu. Nie pomogła wymiana baterii (w liczniku i w nadajniku HR) ani wymiana (na nowy) paska Comfortex+. Reszta działa bez problemu: kadencja i prędkość w obu rowerach. Może ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Może tu znajdziesz odpowiedź Spróbuj też zresetować pulsometr, często to pomaga Odnośnik do komentarza
Werka Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Czytałam ten wątek lecz nic nie pomaga... W jaki sposób zresetować? Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 3 minuty temu, Werka napisał: Czytałam ten wątek lecz nic nie pomaga... W jaki sposób zresetować? Musisz zewrzec plus z minusem Odnośnik do komentarza
Werka Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Okej spróbuję...mam nadzieje, że to pomoże 😃 34 minuty temu, Heboket napisał: Musisz zewrzec plus z minusem Niestey nic to nie dało...chyba że robię coś źle Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 34 minuty temu, Werka napisał: chyba że robię coś źle Jeżeli połączyłaś plus z minusem czymś co przewodzi prąd, to zrobiłaś to dobrze, niestety musi być inna przyczyna Odnośnik do komentarza
Werka Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 4 minuty temu, Heboket napisał: Jeżeli połączyłaś plus z minusem czymś co przewodzi prąd W sensie na plaską baterię np. Folie alu i włożyć tak jak zwykle? Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 W tym filmie resetuje garmina, ale zasada taka sama https://youtu.be/jrXLjQ1eGJ8 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi