Paskud Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Cześć. Krótkie pytanie: które wybrać do m520? Z wyglądu bardziej podobają mi się Northwave i zdaje się, że mają lepszą wentylację i kolce. Shimano - głównie marka do mnie przemawia i środkowy pasek zapinany odwrotnie. To w zasadzie będą moje pierwsze buty SPD. W maratonach nie jeżdżę, chociaż zamierzam zacząć. Trasy średnio 25km, ale pierwszą setkę również mam już zaliczoną. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
eathan Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Klamra jest spoko, ale zobacz model Scorpius 2 Plus. Tam jest już BOA a to wygodniejsze znacznie. Co do samych butów to używam northwave blaze plus i jeste generalnie zadowolony. Jednak przy upałach wentylacja nie jest zbyt idealna. Poza tym but wygodny, sztywny i trzyma fajnie nogę. Dobierz dobrze rozmiar. U mnie przy upale puchną nogi i jest ciut ciasno - pół numeru więcej i byłoby idealnie. Odnośnik do komentarza
Paskud Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Klamra jest spoko, ale zobacz model Scorpius 2 Plus. Tam jest już BOA a to wygodniejsze znacznie. Co do samych butów to używam northwave blaze plus i jeste generalnie zadowolony. Jednak przy upałach wentylacja nie jest zbyt idealna. Poza tym but wygodny, sztywny i trzyma fajnie nogę. Dobierz dobrze rozmiar. U mnie przy upale puchną nogi i jest ciut ciasno - pół numeru więcej i byłoby idealnie. Tego Scorpiusa znalazłem w przecenie i jest w zasadzie w tej samej cenie co ME300 ok. 250zł. Scorpiusa 2 w tej cenie nie widziałem Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi