Veext Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Witam, Słyszałem, że wystarczy spuścić powietrze i dobić go maksymalnie, łożyska się z resetują/zerują. Czy ktoś też tak resetuje Lefty'ego? Pozdrawiam
Heboket Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Nie mam leftiego, ale wiem, że tak się resetuje łożyska 😊 1
Veext Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) Dzięki, w takim razie coś w tym jest 😀 więc wkrótce tak zrobię 😉 Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez Veext 1
cool_kuba Opublikowano 12 Stycznia 2019 Opublikowano 12 Stycznia 2019 W dniu 19.08.2018 o 16:53, Veext napisał: Dzięki, w takim razie coś w tym jest 😀 więc wkrótce tak zrobię 😉 Jaki model Lefty masz? Czy taki reset pomógł? W internecie znalazłem tyko wersję z rozkręceniem amortyzatora
Veext Opublikowano 12 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2019 2 godziny temu, cool_kuba napisał: Jaki model Lefty masz? Czy taki reset pomógł? W internecie znalazłem tyko wersję z rozkręceniem amortyzatora PBR ultra 120mm. Jak spuściłem powietrze i dobiłem go do samego końca, to zakres skoku amortyzatora wzrósł i wygląda, że łożyska się ułożyły. Sprawdź to nic nie kosztuje i działa
Rekomendowane odpowiedzi