krolik2628 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam,Chce kupić rower ale nie chce wbić się na minę. Mam do was prośbę, żebyście ocenili czy warto kupować rower z takim mankamentem Pozdrawiam Mikołaj Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Admin Niepoprawnie sformułowany tytuł.
Gość Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Negocjuj cenę, koło raczej do wymiany obręczy.Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Maki Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Moim zdaniem taki mankament nie dyskfalifikuje roweru. Niech sprzedajacy zjedzie z ceny o tyle ile kosztuje nowa obrecz i tyle.
alfine-11 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Rower z tak uszkodzoną i zużytą obręczą zagraża bezpiecznej jeździe konieczna jest wymiana obręczy , należy też mieć na uwadze koszt zaplecenia nowego koła i prawdopodobnie wymianę okładzin hamulca Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez alfine-11
Przemo Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Przed zakupem sprawdź czy dostaniesz taka obręcz. Z tego co widzę to kółka od Shimano, nie wiem czy są dostępne same obręcze Shimano lub czy będzie łatwo dobrać jakiś odpowiednik.
Rekomendowane odpowiedzi