Skocz do zawartości

LEZYNE Micro Color GPS HR 2017

SzEwIoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam zastanawiam się nad zakupem tego komputerka czy ktoś z was posiada to urządzenie i może coś więcej o nim powiedzieć ? Zależy mi głownie na nawigacji gdzie powiedzmy w domu na komputerze wyznaczę sobie trasę np gdzieś po lesie wgram do nawigacji i ona mnie później poprowadzi tą trasą pozdrawiam. 

pobrane.jpg Edytowane przez SzEwIoR
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Endomondo + wytyczanie trasy na kompie i masz za free.. po co iść niepotrzebnie pod górke?

Ewentualnie zapraszam na ten temat żeby nie było że nie chce pomóc

Większość osób proponuje z racji znajomości Endomondo, Garminy,Mio, ale fakt ciekawy jest ten komputerek rowerowy, jak już chcesz mieć prawdziwy kombajn w przystępnej cenie to faktycznie lezyne micro,super to już całkiem niezłe sprzęty, niestety większość opinia jest na angielskich portalach albo na innych forach polskich, ale to musisz już sam szukać bym nie dostał zjeb że polecam jakiś serwis.

Pozdrawiam Patryś

Edytowane przez Gość
Opublikowano
Dnia 22.04.2017 o 16:51, SzEwIoR napisał:

Witam zastanawiam się nad zakupem tego komputerka czy ktoś z was posiada to urządzenie i może coś więcej o nim powiedzieć ? Zależy mi głownie na nawigacji gdzie powiedzmy w domu na komputerze wyznaczę sobie trasę np gdzieś po lesie wgram do nawigacji i ona mnie później poprowadzi tą trasą pozdrawiam. 

pobrane.jpg

równie dobrze możesz kupić coś sprawdzonego jak sigma rox 7 lub 11 lub jakiegoś garmina, cena będzie prawie ta sama

Opublikowano
Dnia 22.04.2017 o 15:51, SzEwIoR napisał:

pobrane.jpg

Też ostatnio brałem pod uwagę tego Lezyne ale padło na Rox 7 i jestem zadowolony.