keksik Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam, mam rower z marketu ale w pełni mnie zadowala jednak ostatnio w przerzutce tylnej wyłamała mi sie "klamka" od zmiany biegów. Chciałbym kupić coś zadowalającego w jak najniższej cenie powiedzmy ze mój budżet to 100zł ale jednak chciałbym wydać niższą kwotę i jeśli to możliwe prosiłbym o polecenie również przedniej przerzutki, nie chciałbym zakładać drugiego tematu skoro mozna zamknąć to w jednym. Jeżdżę troche w terenie i troche po ścieżkach/ulicach, nie jest to rower szosowy. Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez keksik Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Aby polecić przerzutke trzeba wiedzieć jaki masz system3x8 3x9 aTo jest ważne przy zadawaniu takiego pytania Odnośnik do komentarza
keksik Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 1 minutę temu, piter614 napisał: Aby polecić przerzutke trzeba wiedzieć jaki masz system 3x8 3x9 a To jest ważne przy zadawaniu takiego pytania ah tak, wiedziałem, że o czymś zapomniałem. 3x5 Odnośnik do komentarza
inforobert Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Piasta planetarna ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi