mlodzieniecc Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Witam Od razu uprzedzam że jestem nowy w temacie, więc proszę o nie wyzywanie tyko wytłumaczenie. Przychodzę tu z tematem czy rama Cannondale Chase nada się do jeżdżenia "turystycznego" (chodzi o przejażdżki po lesie ). Mam 170cm. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Cześć to raczej jest rama dirtowa do sztuczek skoków nie nada się do takich przejażdżek raczej celuj w MTB ramę. Jeśli chodzi o cenę i fajną geometrią to polecam Accent Peak 29" niedroga a dobra rama nie ma dużo konkurentów. Bo albo są inne drogie jak pieron i ważą ponad 2 kg oczywiście mówię o aluminiowej ramie. Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Jak kolega wyżej, geometria będzie nie wygodna, chociażby żeby prawidłowo wysokość sztycy musiałbyś ją kupić jakąś metrową Odnośnik do komentarza
mlodzieniecc Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dzięki za odpowiedzi, już wiem czego szukać Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi