xninjax Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam mam dylemat jaki typ roweru kupić enduro czy downhill. Spodobał mi się tzw. Freeride<jazda po schodach, skakanie z murków i inne wygłupy> Mam 2 pytania. 1. Czy rower enduro wytrzyma taką jazdę? 2.Czy na rowerze downhill da się podjeżdżać pod lekkie górki i jeździć po płaskim <na co dzień jeżdżę 18kg fullem Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez xninjax
Puncu Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 9 minut temu, xninjax napisał: Czy rower enduro wytrzyma taką jazdę? Tak samo jak zjazdówka. 10 minut temu, xninjax napisał: Czy na rowerze downhill da się podjeżdżać pod lekkie górki i jeździć po płaskim 10 minut temu, xninjax napisał: <na co dzień jeżdżę 18kg fullem No to chyba sam wiesz
Andrzej Sawicki Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opisujesz jazdę typu street, nie żaden freeride. Do tego są specjalne hardtaile.
xninjax Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Czasami jeżdżę w terenie<hopki i dropy>, więc raczej wybierałbym między rowerem enduro a downhillowym.
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 4 minuty temu, xninjax napisał: Czasami jeżdżę w terenie<hopki i dropy>, więc raczej wybierałbym między rowerem enduro a downhillowym. Typowy rower DH do podjeżdżania czegokolwiek się nie nadaje... Raczej skłaniałbym się ku enduro.
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Kup sobie używanego dartmoor na olx pośmigasz nim trochę, może być primal lub hornet
Rekomendowane odpowiedzi