Ichał Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Witam mam pytanie do użytkowników paska premium. Czy jest sens zakupu wspomnianego paska, czy zostać przy standardowym(tym starszym od garmina)?
tadzikpl Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Opaska jest naprawdę fajna, ale dane zbiera tak samo, jak Geonaute z Deca, a BT nie ma. Kup Geonaute z Deca.Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Ichał Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Dzięki za odpowiedź Mam stary pasek garmina i chciałem się dowiedzieć, czy warto zrobić upgrade
eltomek Opublikowano 10 Czerwca 2019 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Jestem na etapie zakupu takiego paska, wstępnie upatrzyłem tego właśnie Garmina HRM Premium, ale na amazonie przeczytałem sporo opinii negatywnych, że nie łączy, że nie wysyła ciągłego pomiaru, że pada po roku. Niestety jak widzę kulturę pracy mojego Edge to rozumiem opinie o niestabilnościach połączenia, czasem się zastanawiam czy im nie jest wstyd sprzedawać produkty o tak niskiej jakości oprogramowania, ale to już inna sprawa. Z opinii, które widziałem, to ten konkretny czujnik Garmina ma za to wygodny pasek, pytanie jaki inny czujnik w podobnej cenie będzie miał pasek o podobnej jakości, ale z lepszą elektroniką na ANT+?
Rekomendowane odpowiedzi