Skocz do zawartości

Kociewie Kołem/Żuławy w Koło

sender

Rekomendowane odpowiedzi

ktoś reflektuje?

Na Kociewie jadę z kumplem, który przeprasza się z 2 kółkami, żeby nie zniechęcić będę jego tempem jechać, trasa MGR. Co do Żuław jeszcze się nie zdecydowałem czy DR czy PROF. Jeżeli ktoś nie ma parcia na wynik, a nie ma z kim pokręcić niech da znać.

Terminy są we wrześniu porąbane. Organizatorzy nie kontaktują się i nie patrzą na kalendarze konkurencji.

W ten jeden weekend jest 5 imprez rowerowych. Pięć !!! Cztery maratony MTB i Kociewie kołem.

Ja stety/ niestety wybrałem maraton w Gdyni, chociaż bardzo z sobą walczyłem czy w tym dniu nie pojechać na Bikeowy Maraton MTB.

jakiegoś fajnego miejsca życzę👌, jakby co to jeszcze są Żuławy w Koło 23 września. Dobrze, niech jest jak najwięcej imprez i o różnej formie, każdy miłośnik roweru znajdzie coś dla siebie.

Edytowane przez sender
W dniu ‎13‎.‎08‎.‎2018 o 14:01, jaro0011 napisał:

8 września jest też Kociewie Szlakiem czyli MTB na kociewiu ;)

a 9 września Kociewie Kołem więc może warto na cały weekend na Kociewie przyjechać?

można i tak, jak na razie nowego następcy mtb nie mam i zostaje 9 września. Ze spalinami nie jest tak tragicznie, trasy są poprowadzone takimi drogami, że rzadko widzisz samochód👌

Edytowane przez sender
  • 2 tygodnie później...

I do tego 08.09 są: Mistrzostwa Okręgu Pomorskiego w Kolarstwie MTB

Każdy z organizatorów, gdy mu się wytknie, że jest kolizja, jest obrażony i uważa, że to jego imprezę wszyscy wybiorą.

A potem będzie zgrzytanie zębami bo planują imprezę na 400 osób pojawi się 60 i zamiast wyciągnąć wnioski i zmienić termin będą coś opowiadać o niskiej frekwencji, braku zainteresowania i sensie organizacji.