sender Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 ktoś reflektuje? Na Kociewie jadę z kumplem, który przeprasza się z 2 kółkami, żeby nie zniechęcić będę jego tempem jechać, trasa MGR. Co do Żuław jeszcze się nie zdecydowałem czy DR czy PROF. Jeżeli ktoś nie ma parcia na wynik, a nie ma z kim pokręcić niech da znać. Odnośnik do komentarza
malkontent Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Terminy są we wrześniu porąbane. Organizatorzy nie kontaktują się i nie patrzą na kalendarze konkurencji. W ten jeden weekend jest 5 imprez rowerowych. Pięć !!! Cztery maratony MTB i Kociewie kołem. Ja stety/ niestety wybrałem maraton w Gdyni, chociaż bardzo z sobą walczyłem czy w tym dniu nie pojechać na Bikeowy Maraton MTB. Odnośnik do komentarza
sender Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 (edytowane) jakiegoś fajnego miejsca życzę👌, jakby co to jeszcze są Żuławy w Koło 23 września. Dobrze, niech jest jak najwięcej imprez i o różnej formie, każdy miłośnik roweru znajdzie coś dla siebie. Edytowane 12 Sierpnia 2018 przez sender Odnośnik do komentarza
malkontent Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Żuławy w Koło - kolizja z Garmin MTB Series Wejherowo. Mimo wszystko bardziej wolę MTB i smak błota zamiast zapachu spalin. Odnośnik do komentarza
jaro0011 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 8 września jest też Kociewie Szlakiem czyli MTB na kociewiu a 9 września Kociewie Kołem więc może warto na cały weekend na Kociewie przyjechać? Odnośnik do komentarza
sender Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 13.08.2018 o 14:01, jaro0011 napisał: 8 września jest też Kociewie Szlakiem czyli MTB na kociewiu a 9 września Kociewie Kołem więc może warto na cały weekend na Kociewie przyjechać? można i tak, jak na razie nowego następcy mtb nie mam i zostaje 9 września. Ze spalinami nie jest tak tragicznie, trasy są poprowadzone takimi drogami, że rzadko widzisz samochód👌 Edytowane 15 Sierpnia 2018 przez sender Odnośnik do komentarza
Flash Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 jeszcze 7-8 września jest też możliwość pojeżdżenia w imprezie całodobowej... Sulmin (gmina Żukowo) https://24hrajdrowerowyarkun.evenea.pl/ Odnośnik do komentarza
malkontent Opublikowano 28 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2018 I do tego 08.09 są: Mistrzostwa Okręgu Pomorskiego w Kolarstwie MTB Każdy z organizatorów, gdy mu się wytknie, że jest kolizja, jest obrażony i uważa, że to jego imprezę wszyscy wybiorą. A potem będzie zgrzytanie zębami bo planują imprezę na 400 osób pojawi się 60 i zamiast wyciągnąć wnioski i zmienić termin będą coś opowiadać o niskiej frekwencji, braku zainteresowania i sensie organizacji. Odnośnik do komentarza
sender Opublikowano 4 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 jak dla mnie bomba, niech jest imprez od zatrzęsienia, każdy wtedy znajdzie coś dla siebie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi