Rafalbdg Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Siem Jako że to mój pierwszy post to witam serdecznie wszystkich forumowiczów Natrafiłem na ofertę sprzedaży takiego maleństwa ( https://www.olx.pl/oferta/rower-canyon-carbon-26-CID767-IDv8THB.html ) i chciałbym Was zapytać o opinie o takim sprzęcie. Jak dla mnie to stosunek osprzętu, full'a i ceny brzmi aż nazbyt optymistycznie, więc proszę Was o pomoc i wyrażenie swojego zdania. Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Zadaj pytanie sprzedawcy... Pochodzenie, dokument zakupu... Moim zdaniem jest to trefny rower. Odnośnik do komentarza
trollu Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 trzeba też sobie zadać pytanie ile osób teraz chce kupować 26 cali w dobie 29 calowych kół Odnośnik do komentarza
Rafalbdg Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 W sumie to całe życie jeździłem na 26" i było spoko. Można nawet powiedzieć, że obawiam się trochę przesiadki a 29" (mimo 189 "na liczniku" ) - czy to będzie jeszcze jakoś sterowalne Bardziej chodziło mi o kwestie legalności i jakości sprzętu jaki jest tutaj oferowany, bo jak dla mnie to to za niska cena i nie wiem czy byłaby to okazja czy wtopa życia Odnośnik do komentarza
trollu Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 tak jak @SpiderMAN napisał, trzeba pytać sprzedawcy, nikt Ci tutaj na to pytanie nie odpowie Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 14 godzin temu, trollu napisał: trzeba też sobie zadać pytanie ile osób teraz chce kupować 26 cali w dobie 29 calowych kół Całkiem sporo... Taki sprzęt, na takiej ramie, powinien trzymać cenę. Odnośnik do komentarza
Rafalbdg Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Dzięki za odpowiedzi Będziemy myśleć Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi