Areł123113 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć, ostatnio niestety zaliczyłem glebe na rowerze, niestety w dość upokarzajacy sposób bo przez kierownice :/. Podczas wywrotki wykrzywiłem klamke hamulca (nie widać tego zbyt bardzo na zdjęciu) i zastanawiam się czy można wymienić taka klamkę i jak, a jeśli nie to chociaż w jaki sposób ja wyprostować... Dodam jeszcze że jest to strasznie denerwujące mimo że jest to tylny (prawie nie używany hamulec). Z góry to dzięki za pomoc Foto: http://www.tinypic.pl/67myxxepdmhs Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez Areł123113
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Z tego co widzę nie jest aluminiowa. Jeśli tak jest spokojnie możesz ją prostować. Aluminiowej bym nie ryzykował.Możesz albo próbować ją zdemontować i prostować w imadle, albo nałożyć na klamkę jakąś rurkę i delikatnie ją prostować. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Klamka avid db 1 jest aluminiowa, sam mam te hamulce. Delikatnie możesz ją naprostować.
Rekomendowane odpowiedzi