riczi Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 witam, tak jak w temacie poszukuje aplikacji na androida w ktorej mozna wybrac gotowa trase rowerowa, pytanie czy wogole istenieje taka aplikacja ? Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Może Komoot? Odnośnik do komentarza
mariuszm Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Naviki.Wysłane z mojego ASUS_Z00ED przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zdecydowanie Locus Pro Odnośnik do komentarza
riczi Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 18 minut temu, Heboket napisał: Zdecydowanie Locus Pro Czy istnieje mozliwosc wybrania gotowej sciezki rowerowej i podazania nia? przegladlaem wersje podsatwowa i niestety nie znalazlem Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 44 minuty temu, riczi napisał: Czy istnieje mozliwosc wybrania gotowej sciezki rowerowej i podazania nia? przegladlaem wersje podsatwowa i niestety nie znalazlem Nie wiem jak w wersji darmowej, ale w Pro jest dosłownie wszystko (w tym opcja podążania wybraną ścieżką). Co około tydzień aktualizacje z nowymi opcjami - moim zdaniem najlepsza aplikacja tego typu na rynku. 😏😊 1 Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Da się w darmowej nawigować po śladzie (łącznie ze wskazówkami głosowymi). Ale jak wszystko w locusie na początku, jest to skomplikowane ;). Odnośnik do komentarza
Eddek Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Strava i Sports-Tracker pozwalają na kompie wytyczyć trasę i później nią podążać (trasa jest naniesiona na mapkę w aplikacji). Chyba,że źle zrozumiałem pytanie. ST ma to zrobione dużo lepiej przy okazji, bo Strava nie rozumie niektórych ścieżek. Odnośnik do komentarza
nie_pytaj_kto Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Oruxmaps - kombajn do wszystkiego. Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 3 minuty temu, nie_pytaj_kto napisał: Oruxmaps - kombajn do wszystkiego. Testowałeś locusa? 😏 Odnośnik do komentarza
nie_pytaj_kto Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Teraz, Heboket napisał: Testowałeś locusa? 😏 Nie. Pewnie trzeba by się pokusić kiedyś o wersję PRO. Ale Oruxmaps ma wszystko czego potrzeba i jest darmowy Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 8 minut temu, nie_pytaj_kto napisał: i jest darmowy Z tego co wiem, już chyba nie jest. O ile dobrze pamiętam Odnośnik do komentarza
nie_pytaj_kto Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 1 minutę temu, Heboket napisał: Z tego co wiem, już chyba nie jest. O ile dobrze pamiętam Jest. Korzystam codziennie Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 2 godziny temu, nie_pytaj_kto napisał: Jest. Korzystam codziennie Kiedyś była, teraz 13 PLN 😊 Odnośnik do komentarza
nie_pytaj_kto Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 7 godzin temu, Heboket napisał: Kiedyś była, teraz 13 PLN 😊 Jest w dalszym ciągu. To co jest na sklepie o nazwie "Donate" to ta sama wersja co darmowa. Odnośnik do komentarza
tomek70 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Czy ten Locus czyta pliki gpx ? Cena pro 33zł Odnośnik do komentarza
nctrns Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 @tomek70 czyta, nawet bez pro. Odnośnik do komentarza
dfq Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 PRO to już wyższa szkoła jazdy, ale naprawdę warto 😎 Odnośnik do komentarza
tomek70 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) Właśnie próbuje to garnąć . wgrałem plik gpx z trasą zawodów . Wygląda obiecująco.:) Edytowane 12 Listopada 2018 przez tomek70 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Ostatnio testowałem aplikacje Mapy czBardzo czytelna mapa ma ścieżki rowerowe miejskie, wgrane są szlaki rowerowe pokazane kolorami w zależnośći od szlaku. Mapa posada bardzo rozbudowany mapnik widać każdą pierdółke każdą drogę pożarową każdą ścieżkęWystarczy się zalogować po wcześniejszym stworzeniu kontaWchodzisz na stronę Mapy, cz na kompie tworzysz sobie trasę podaję Ci odrazu odległość. Trasę zapisujesz, uruchamiasz apke wchodzisz w moje trasy odpalasz i jedziesz nie trzeba pliku gpx przegrywaćPodejrzewam że pliki gpx też bez problemu z trasami zawodów można wrzucaćWczoraj jeździł ustaliłem sobie trasę po lesie, włączyłem apke pod domem wgrałem trasę dałem opcję naviguj i cały czas mnie prowadziła, telefon w kieszeni kurtki sugerował em się tylko komendami głosowymi Odnośnik do komentarza
RadS Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Gotowe trasy są w BikeMap. Ja jednak wolę swoje, ułożone na podstawie: Stravy heatmap Aktywności innych osób na Stravie (np. trasy "podejrzane" przez opcję Flyby) Openstreetmap + Opencyclemap Google Street View Czasem jeszcze map GDDKiA z natężeniem ruchu na drogach wojewódzkich i krajowych, ale tu już muszę mieć dobry powód (nieznana okolica, długa trasa, brak alternatyw dla DW i DK) W trasie: Garmin z mapami Openstreetmap Openstreetmap i Opencyclemap wyświetlane w aplikacji Galileo (ad-hoc, do sprawdzania okolicy i w przypadku zboczenia z zaplanowanej trasy) Czasem gpx wrzucony do OsmAnd jako backup dla Garmina (długie trasy) Czasem apka Stravy do sprawdzenia dalszego przebiegu trasy, bo tak jest wygodniej niż na Garminie (gdy nie chciało mi się przerzucać gpx) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi