Mateusz Mazurek Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Witam jakie opony do 250 zł w systemie tubeless ready? Moją uwagę przykuły maxxis ardent * na przednie koło* a także maxxis crossmark II *na tylne koło* czy byłby to dobry wybór w tej cenie? Jeżdżę gównie po lesie w rożnych warunkach pogodowych a także czasem na maratony i wyścigi xc. Prosił bym o jakieś opinie tych opon i propozycje innych. Jeżeli jakieś macie to opony mają być 29x2,20 29x2,25 29x2,10 29x2,15 Pozdrawiam i zachęcam do pisania. Odnośnik do komentarza
nun_storm Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Polecam zestaw mezcal tył/ peyote przód od vittori. Używam od dwóch sezonów głównie lasy. Lato zima .Dwa wypady tygodniowe Świeradów, świetnie dały radę.Ardent race przód poci się i co dzień pompowanie :-( ale podobno trakcja super podobno bo zestaw na rowerze lepszej połowy :-) Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
-Marcin- Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Nie polecę Ci konkretnej opony, bo każdy ma swoją ulubioną markę. Przestrzegę tylko przed błędem który popełniłem. Od lat jeździłem na normalnych oponach i było spoko (1 dziura na około 1k kilometrów), a w tym roku coś mnie podkusiło i wziąłem opony w wersji "lite", 100g. lżejsze niż normalnie. Efekt jest taki, że jeżdżąc po kamienistych trasach sudetów przez 300km zrobiłem 5 dziur w tym 3 musiałem łatać łatkami, bo mleko nie dało radę uszczelnić boku opony gdzie była dziura, a opona jest wyjątkowo cienka. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi