riczi Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Tak jak w temacie poszukuje uchwytu montowanego na mostek. Wazne aby byl stabilny i telefon nie wypadal. Chodzi mi o uchwyt bez zadnych sakiew. Na oku mialem gub 6 plus ale nie jestem pewny czy istnieje mozliwosc zainstalowania na mostku. Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Zobacz ten film: https://youtu.be/U0AumNaFgEQ A od siebie mogę polecić ten uchwyt Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2018 (edytowane) Przykręcić bezpośrednio w miejscu kapska. Edytowane 10 Sierpnia 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza
Remar-Sport Opublikowano 29 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 W zasadzie powyżej masz bardzo fajne i ciekawe rozwiązanie, Montując uchwyt w ten sposób masz stabilny telefon, gps oraz inne aplikacje pod ręką bez obawy, że telefon wypadnie. Co ważne: jest to dosyć tania spraw ai łatwa do samodzielnego montażu. Odnośnik do komentarza
Unknown Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Stara dętka + 4 tyrtytki Elastyczny caly czas pracuje, nie przenosi naprężeń, telefon nigdy mi nie wypadl Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi