Taki Jeden Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Witam, zastanawia mnie czy czujnik Garmina GSC10 występuje w dwóch wersjach - mierząca prędkość i kadencje i druga opcja mierząca tylko kadencję? Wzięło się to stąd, że znalazłem takie ogłoszenie https://www.olx.pl/oferta/czujnik-kadencji-garmin-gsc-10-CID767-IDvb0wk.html#5bcb084b97, cena atrakcyjna, ale słowa o pomiarze prędkości nie ma, Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Ogłoszenia jest nieaktualne Odnośnik do komentarza
Taki Jeden Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Opis "Garmin GSC 10 to urządzenie monitorujące i rejestrujące intensywność pedałowania podczas jazdy rowerem. Umożliwia bieżące, bezprzewodowe przekazywanie danych do kompatybilnego urządzenia treningowego firmy Garmin oraz ich późniejszy odczyt za pośrednictwem oprogramowania Garmin Training Center lub serwisu Garmin Connect. W komplecie z urządzeniem dostarczane są: komplet opasek zaciskowych do montażu, instrukcja." Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Z informacji, które znalazłem wygląda na to, że jest tylko jedna opcja, która mierzy kadencję i prędkość. Pod tym linkiem, w opisie można przeczytać, że w zestawie jest jedna "Stacja", która odbiera sygnał z korby (kadencja) i z koła (prędkość). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi