LEŚNY Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Cześć Szajbajki ! Trzy tygodnie temu kupiłem sobie treka (roscoe 😎 z napędem sram NX. Zaniepokoiło mnie, że po 100 km przedni blat i zębatki na kasecie znacznie się starły. Widziałem u youtuberów, że po 2000 km zaczyna się to dziać. Napęd jest wyregulowany, czysty i cichy. Jak wygląda to u Was? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 3 minuty temu, LEŚNY napisał: Cześć Szajbajki ! Trzy tygodnie temu kupiłem sobie treka (roscoe 😎 z napędem sram NX. Zaniepokoiło mnie, że po 100 km przedni blat i zębatki na kasecie znacznie się starły. Widziałem u youtuberów, że po 2000 km zaczyna się to dziać. Napęd jest wyregulowany, czysty i cichy. Jak wygląda to u Was? Wrzuć proszę zdjęcie. Zębatki Ci się starły czy farba na zębatkach? Odnośnik do komentarza
LEŚNY Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Zapomniałem napisać że to farba się starła. Ze zdjęciami będzie mały problem. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Starta farba na zębach Cię tak martwi? To normalne 😉 Się jeździ się wyciera. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 20 minut temu, LEŚNY napisał: Zapomniałem napisać że to farba się starła. Ze zdjęciami będzie mały problem. Anoda, a nie farba... To tak na marginesie... Ma się ścierać... Nie ma na to rozwiązania... A nie, jest jednak, nie kręcić korbą Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 43 minuty temu, SpiderMAN napisał: A nie, jest jednak, nie kręcić korbą Zawsze wymyślisz dobre rozwiązania 😏 Odnośnik do komentarza
LEŚNY Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Bałem się, że coś jest nie tak widząc, że u innych nie ściera się. Dziękuję za pomoc !!! Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 45 minut temu, SpiderMAN napisał: A nie, jest jednak, nie kręcić korbą Siodło w dół i mamy biegówkę @LEŚNY nie przejmuj się tym, bo tak ma być. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 "Tuptuś" dla dorosłych? Może to niezły pomysł na biznes. Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, PrzeLuka napisał: "Tuptuś" dla dorosłych? Drepcedes Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi