Turbopl Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Witam powie mi ktoś czy warto kupić rower Polygon Cozmic cx 2.0? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 A może jakiś link do niego? Odnośnik do komentarza
Turbopl Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Nie mam. Wiem tyle że cały na o sprzęcie deore. Koła 19. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Aha... rower widmo. Koła 19? Wybacz ale chyba nie masz pojęcia o czym w ogóle piszesz. Odnośnik do komentarza
Turbopl Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Koła 29. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 To zmienia postać rzeczy. Rower jak rower. Z zdjęcia nie wynika nic. Z zdjęcia nie odgadnę co to za rama i jakie podzespoły. Odnośnik do komentarza
Turbopl Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 http://www.togoparts.com/items/view_item.php?iid=31004 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 No 😉 Tyłka nie urywa ale to przyzwoita maszynka. Przy dobrej cenie warta zainteresowania. Odnośnik do komentarza
Turbopl Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Dobra cena czyli? Jaka cene masz na myśli? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) Około 2500 zł Amor słaby, heble bez szału. Rama i napęd są jeszcze spoko ale reszta to poprostu jest... Szkoda, że główka ramy nie jest zwężana. Ogranicza to możliwość modyfikacji roweru. Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza
Turbopl Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 To spoko. Mam go do kupienia za połowę tej ceny co podałeś. Parę pierdół do zrobienia. Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) 2500 za nowy 😉 Jak zadbana używka to czemu nie ale miej na uwadze ograniczenia konstrukcyjne ramy. Jeśli kupisz to planuj wymianę amora i wywal tego ubijaka. Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza
Turbopl Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 A jaki polecasz amortyzator? Odnośnik do komentarza
Arrtas Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, Turbopl napisał: A jaki polecasz amortyzator? Osobiscie posiadam obecnie Rock Shox XC 32 powietrzny i też mam niezweżana główke ramy. Fajnie mi się ten amorek spisuje, blokoda na kierownicy działa tak jak działać powinna. Jedyny minus mojego amorka to fakt, że jest biały. Obecnie szukam następcy bo kolorostycznie pasowałby mi czarny amorek. Ale jeśli będziesz mieć możliwośc kupna XC 32 w dobrym stanie to serdecznie polecam. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 To zależy jaki budżet byś planował od tego trzeba zacząć. 800 zł to kwota minimalna. Poniżej tego nie da się kupić przyzwoitego amortyzatora. Nie będę rozwijał tematu. Poszperaj na forum i znajdziesz odpowiedni wątek. Odnośnik do komentarza
Turbopl Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2018 Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi