Fisherek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Witam, Interesuje się lekkim rasowaniem roweru szosowego Romet Huragan 1.0 z 2014 r. Co do budżetu to nie mam ustanowionej jakiejś konkretnej kwoty, ale fajnie by było gdyby cena nie przewyższała 500 zł (Specyfika roweru). Myślałem wcześniej o pobawieniu się w zamianę korby i kasety, ale to liczyło by się z kosztami zmiany klamkomanetek i nie zmieściłbym się w 500 zł ;/ Myślałem też nad wymianą widelca, ale nie wiem czy to dobry pomysł... Co radzicie w nim wymienić, by zaoszczędzić na wadze i zwiększyć możliwości tego sprzętu?
jaro0011 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Wg mnie nie warto inwestować w ten rower. Lepiej pośmigać na nim tak jak jest. W tym czasie dozbierać do tego 500 zł jeszcze trochę, sprzedać Rometa i kupić coś lepszego 1
Flesz Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Możesz zainwestować w pedały SPD SL i buty. Zawsze będziesz mógł przełożyć do nowego roweru. Co do innych modyfikacji to bym odpuścił, bo może się okazać że z roweru zostanie Ci tylko rama :P. 2
Rekomendowane odpowiedzi