Szopeq Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Cześć, Czy rower dartmoor hornet 2018 nada się na różnego typu hopy, zjazdy enduro/dh i do luźnej jazdy? Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza
Kkaaeell Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Tak to rower przeznaczony do takiego stylu jazdy Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Dokładnie, to jest maszyna do takich zabaw przeznaczona. Coś o Hornecie może Ci powie @ze4lot Tylko jedno ale... To nie jest pytanie o poradę przy zakupie... Leci do ogólnego... Odnośnik do komentarza
ze4lot Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Sorry, że tak długo nie odpisywałem. Hornet to czołg i nadaje się do wszystkiego co hardkorowe - pytanie czy Ty dasz radę wykorzystać potencjał. Do luźnych jazd to raczej słabo. Miałem horneta 2017 i jakbym miał ponownie coś takiego składać to wolałbym mniej czołgowatego Primala, na którym możesz robić to samo, a będzie wygodniejszy. TLDR Hornet to bestia, zastanów się czy faktycznie aż taki kloc Ci potrzebny Odnośnik do komentarza
revolta1 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Tu jest fajne porownanie. Ja osobiscie wzialbym primala. Wybor nalezy do ciebie https://www.1enduro.pl/test-dartmoor-hornet-primal-pro-2018/ Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 szopeq wcale się nie odzywa w żadnym temacie ,więc raczej już nie jest zaineresowany Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 (edytowane) W takim razie wątek do 🚮 Edytowane 27 Sierpnia 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Temat wyczerpany. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi