Jansio Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Cześć, chce wymienić wkład supportu w moim treku marlin 7 z 2016r. Na co muszę zwrócić uwagę przy wyborze nowego? Chciałbym zamontować w nim grupę deore m6000, polecacie do niej jakiś konkretny wkład? Odnośnik do komentarza
halasma Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 M6000 na kwadrat? Czy jak. ?M6000 jest to zintegrowana oś.System Hollowtech II.Suporty do tego rozwiązania masz od okolo 60.Romki dwa i b'(o)twin(a) Odnośnik do komentarza
Jansio Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 21 godzin temu, halasma napisał: M6000 na kwadrat? Czy jak. ? M6000 jest to zintegrowana oś. System Hollowtech II. Suporty do tego rozwiązania masz od okolo 60. Romki dwa i b'(o)twin(a) Właśnie chodzi mi o to, czy hollowtech II bez problemu wejdzie mi do ramy, w której oryginalnie był kwadrat. Czy muszę sprawdzać wymiary itd. Odnośnik do komentarza
halasma Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Właśnie chodzi mi o to, czy hollowtech II bez problemu wejdzie mi do ramy, w której oryginalnie był kwadrat. Czy muszę sprawdzać wymiary itd.Na 99,99%Wątpię by tam bylo coś innego jak bsa, bo obecnie raczej nic innego sie w popularnych rozwiązaniach nie stosujeRomki dwa i b'(o)twin(a) Odnośnik do komentarza
Jansio Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Czyli nie muszę sprawdzać wymiarów ani nic takiego? Na pewno będzie pasować? Odnośnik do komentarza
piterrrxd Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2018 Możesz sobie zmierzyć szerokość mufy, żeby w razie czego wiedzieć ile i gdzie dać podkładek, ale raczej każde zewnętrzne, wkręcane łożyska do mtb będą pasować. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi