Miras72 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Witam szukając nowej odzieży na rower natrafiłem na stronie www.mikesport.pl na odzież sportową firmy Deko czy ktoś używał tej odzieży ewentualnie słyszał na jej temat jakieś opinie bo niestety Dr. Google nie pomógł Odnośnik do komentarza
Adam Z. Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 W dniu 4.08.2018 o 20:01, Miras72 napisał: Witam szukając nowej odzieży na rower natrafiłem na stronie www.mikesport.pl na odzież sportową firmy Deko czy ktoś używał tej odzieży ewentualnie słyszał na jej temat jakieś opinie bo niestety Dr. Google nie pomógł Osobiście posiadam kurtkę Deko Kolun, opis kurtki można zobaczyć tu: https://www.cycleshop.pl/meska-kurtka-rowerowa-softshell-deko-kolun,id17634.html Sprawdzona kilka razy od grudnia ale nie na długich trasach. Jazda około 1,5h na szosie. W temp. około -2 sprawdza się dobrze. Odnośnik do komentarza
MiśTed Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Ja mam spodenki z szelkami. Są ok. Wkładka utrzymuje się na swoim miejscu, szerokie silikonowe ściągacze nie zsuwają się, a i założone nogawki dobrze się trzymają. Tak więc ja polecam ale wiesz jak jest... Nie każdemu to samo pasuje. Odnośnik do komentarza
motion-men Opublikowano 21 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2019 W dniu 18.03.2019 o 04:53, MiśTed napisał: Ja mam spodenki z szelkami. Są ok. Wkładka utrzymuje się na swoim miejscu, szerokie silikonowe ściągacze nie zsuwają się, a i założone nogawki dobrze się trzymają. Tak więc ja polecam ale wiesz jak jest... Nie każdemu to samo pasuje. Też mam spodenki Deko https://www.cycleshop.pl/sklep,118,deko.html , wkładka jest ok oraz fason jest dopasowany. Polecam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi