Sholva Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Złożyłem swój pierwszy rower po cześci wg yt szajbajka, dzięki! Niemniej przy hamowaniu tylnim hamulcem, owy hamulec ciągnie piaste do tyłu, przesuwajac ja na haku po lewej stronie z centymetr... Co mogłem zrobić nie tak? Lub czy mogę zapomnotowac jakiś naciagacz? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Mocniej zaciśnij zamykacz? Nie do końca rozumiem co się dzieje. Jak niby hamulec ciągnie piastę? Odnośnik do komentarza
Sholva Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Wydaję mi się ze zamykacz jest mocno domkniety. Tzn przy hamowaniu piasta po lewym haku idzie do tyłu, tak że koło się skrzywia Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Napinacze haków poziomych. Odnośnik do komentarza
Wojtek Z. Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Jesteś pewien, że koło jest dobrze założone, a zamykacz dobrze zaciśnięty w dobrym miejscu? Odnośnik do komentarza
Sholva Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Tego nie jestem pewny W komunijnym rowerze ;D i w crossie mam na haki od góry i tam nie mam problemów z zamykaczem. Podjadę do rowerowego i niech spojrza. Tak, widzialem te naciagacze ale nigdzie nie znalazlem info jak sie zaglada ani jakie rozmiary są. Nir chce kupować w ciemno Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Ale czekaj, w ramie masz już odciągi do haków. Może wystarcz je wyregulować i będzie działało. Odnośnik do komentarza
Nath_147 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Wrzuć cały rower do odpowiedniego działu, bo z wrzuconego zdjęcia wygląda że to ciekawy sprzęcik.Wysłane z mojego TA-1024 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi