Demonpiekla Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Witam serdecznie szukam pomocy są jakieś sprężyn do 65kg żeby miała skok 200mm lub większy Odnośnik do komentarza
trollu Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 szatański pomysł Odnośnik do komentarza
Demonpiekla Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 17 minut temu, trollu napisał: szatański pomysł 😂 😂 😂 Można i tak ale muj amortyzator miał mieć skok 200mm a nie ma go niestety Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 A co to za amortyzator? Odnośnik do komentarza
Demonpiekla Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Nie wiem jest jakiś magnetyczny pisze na nim tylko sprężyn wyciąganą z góry jest I ten chodzi idealnie a mój tyle nie dobija Odnośnik do komentarza
trollu Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 1 godzinę temu, Demonpiekla napisał: magnetyczny pisze na nim tylko sprężyn wyciąganą z góry jest rozumiem, że tłumaczyłeś kropka w kropkę z niemieckiego, szyk wyrazów na to wskazuje 1 godzinę temu, Demonpiekla napisał: I ten chodzi idealnie a mój tyle nie dobija czyli Twój chodzi prawie idealnie Odnośnik do komentarza
Demonpiekla Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Dobija do max 100mm i to ciężko Odnośnik do komentarza
trollu Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 po pierwsze na dzień dobry wypadałoby się przedstawić - imię, ile masz lat nikt Ci nie napisze jaką masz włożyć sprężynę bo nikt nie wie jaki masz amor. Wstawiłeś jakiś filmik z którego nic nie wynika, z Twoich wypowiedzi tak samo Odnośnik do komentarza
Demonpiekla Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Amortyzator dwupólkowy zoom Olejowo-Gazowo-Sprężynowy sprężyn został wymieniona na żółta mięką ale i tak nie dobija do 200mm Na filmiku jest ten sam amortyzator co ja mam na mim widać jak ładne pracuje a muj już nie Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 A jak sprawdzasz ile ma skoku? Odnośnik do komentarza
Demonpiekla Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opaska zaciskowa jest na nim więc widać jak mocno cie ugina ale u mnie max 10cm jest na mniejszych dziurach max 4cm Odnośnik do komentarza
trollu Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2018 zależy co rozumiesz przez mniejsze dziury. Nie wiadomo na jakich hopach latasz, chyba nie chcesz, żeby na byle pierdnięciu amor się zamykał. Zresztą na www zooma dwupółka o największym skoku ma 170mm, myślisz że wymianą samej sprężyny dołożysz 30mm skoku? Ja nigdy nie wchodziłem w temat dokładania skoku do amortyzatora ale widzę, że to chyba nie jest dla Ciebie Odnośnik do komentarza
Demonpiekla Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Lubie jazdę po lesie ale na tym amortyzatorze 10cm to mało skoku a szczególnie że to ciężko chodzi a wolę żeby pracował lepiej i więcej skoku miał Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi