PatrykSpecRH Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witam. Czy w butach do enduro do których można bloki zamontować. Mogę używać do na platformowe pedały . Konkretnie o ten model chodzi. Buty Rowerowe SPD SHIMANO ME7 ENDURO AM Odnośnik do komentarza
Wojtek Z. Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Teoretycznie tak, tylko dlaczego w takim razie chcesz kupić buty pod zatrzaski? Odnośnik do komentarza
PatrykSpecRH Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Że względu na to iż nie mogę znaleźć odpowiednich butów dla siebie. A właśnie znalazłem takie które mi odpowiadają. W tym że są pod zatrzaski. Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez PatrykSpecRH Odnośnik do komentarza
Wojtek Z. Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 a może GR9? zerknij na filmik Danielskiego, mówi kilka słów na temat obu modeli 1 Odnośnik do komentarza
Ares Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Odpowiedz to nie. Albo masz bloki z odpowiednimi butami albo platformy też z dedykowanymi do nich butami. Odnośnik do komentarza
PatrykSpecRH Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zdecydowałem że jednak zatrzaskowe kupię. Pytanie drugie, jakie pedały kupić do Shimano me7 abym się nie zabił przy okazji. A trzecie i ostatnie pytanko czy nadają się takie rzeczy na ścieżki leśne i nawet średnie tereny. Odnośnik do komentarza
trollu Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 pod taki but ja bym brał coś z platformą. Wersja budżet - M530, drożej - XT PD-M8020 Odnośnik do komentarza
PatrykSpecRH Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Wybrałem CRANK BROTHERS Mallet E LS ENDURO DH. Zobaczymy jak się będzie zestaw sprawował... 😏 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi