Qbek Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Witam. Otóż zamierzam wymienić korbę, nie mogę tylko zdecydować jakie bcd wybrać 104 czy 96. Czy oba bcd będą dalej produkowane i czy nie będzie w przyszłości problemu z wymianą zębatek. Co byście wybrali i dlaczego? Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 O ile się nie mylę 104 jest popularniejsze, dopóki będzie popyt będzie podaż Odnośnik do komentarza
Qbek Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Aktualnie mam korbę na tym bcd. Mogę dodać jeszcze, że te korby to do roweru crossowego 1. 40/30 bcd 96 2. 38/28 bcd 104 Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 104 BCD Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 104 łatwiej o blaty i długo jeszcze nie zniknie z rynku. Direct Mount to jak by nie patrzeć nadal drogi system, więc... 96 też problemu nie ma i raczej nie będzie ale trzeba mimo wszystko poszukać. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zdecydowanie BCD104 o czym się boleśnie przekonałem szukając blatów do mojej korby FSA, która nie ma BCD96, ani BCD104... Odnośnik do komentarza
Qbek Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Czyli tak jak myślałem klasyka górą. Dziękuję wszystkim za odpowiedzi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi