Donhrup Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Witam. Posiadam starszy model suntour sr epicon i nie wiem, gdzie mogę dostać do niego uszczelki - najlepiej caly komplet. I jaki olej do niego wlać? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Skontaktuj się z userem @ACTIVIA Doprecyzuj słowo starszy, rocznik, model... Myślę, że wtedy coś więcej będzie można napisać. Odnośnik do komentarza
Donhrup Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Sorki, że tak późno odpisuje ale nie było kiedy. Jedyne jakie oznaczenia są to: Sr suntour 06 magnesium J taiwan FPB165 Odnośnik do komentarza
Donhrup Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Halo pomoze ktos? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2018 Dostaleś namiar? Dostaleś. To pisz za Ciebie nikt tego nie zrobi. Odnośnik do komentarza
Donhrup Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Dostalem namiary ale wymieniony uzytkownik nie odpisuje. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 (edytowane) Tu znajdziesz wszystko czego potrzebuje. http://activia.sgl.pl/ A tu masz maila, tel. itd. http://activia.sgl.pl/amortyzatory_sklep/kontakt/7 Edytowane 7 Sierpnia 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza
Grigo Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Cześć, na Aliexpress możesz znaleźć oryginalne części do każdego modelu. Ceny też całkiem przystępne Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2018 (edytowane) [brak treści] Edytowane 14 Sierpnia 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi