bartekostroda Opublikowano 30 Lipca 2018 Opublikowano 30 Lipca 2018 Witam wszystkich serdecznie. To mój pierwszy wpis na tym forum. Szukam roweru do ścigania się w zawodach MTB. Wpadł mi w oko taki oto sprzęt. Na zdjęciach i z opisu wygląda na OK. Co o nim sądzicie ? https://allegro.pl/focus-black-forest-factory-29-47cm-1x11-slx-reba-i7481084218.html
Gość Opublikowano 31 Lipca 2018 Opublikowano 31 Lipca 2018 Jeśli odbierzesz osobiście i są papiery to moim zdaniem warto. Na odległość od osoby z dwoma pozytywami bym nie kupił nic.
Stryjek Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Bardzo fajny rower, jedź pooglądaj, przejedź się, jak będzie wszystko ok kupuj 1
wozo13 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Mnie ciekawi powód sprzedaży roweru? Niby prawie wszystko nowe...kto inwestuje żeby zaraz sprzedać? Nigdy nie miałem zaufania do używek, bo tak naprawdę nie wiadomo jak ktoś dbał o serwis, a tymbardziej jak jeździł (katował rower) 1
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 4 godziny temu, wozo13 napisał: Mnie ciekawi powód sprzedaży roweru? Niby prawie wszystko nowe...kto inwestuje żeby zaraz sprzedać? Nigdy nie miałem zaufania do używek, bo tak naprawdę nie wiadomo jak ktoś dbał o serwis, a tymbardziej jak jeździł (katował rower) To można sprawdzić jedynie odbierając osobiście. Przy takiej wartości sprzętu ja bym nie ryzykował wysyłki. Kupna bez dokumentów potwierdzających legalne pochodzenie roweru, nawet przy kwocie 10 razy niższej bym także nie zaryzykował.
Rekomendowane odpowiedzi