majki14 Opublikowano 28 Lipca 2018 Opublikowano 28 Lipca 2018 Witam, Mam pytanko jak naprawić amortyzator przedni po wystrzale. Zdjęcie w załączniku
Puncu Opublikowano 28 Lipca 2018 Opublikowano 28 Lipca 2018 Przykręcić, jeżeli się jeszcze da. Przed awarią był robiony jakiś serwis czy coś? Ktoś czegoś nie dokręcił może?
majki14 Opublikowano 28 Lipca 2018 Autor Opublikowano 28 Lipca 2018 Właśnie go nie serwisowałem i może tu był błąd nic nie wygląda żeby bylo urwane, połamane etc.
Puncu Opublikowano 28 Lipca 2018 Opublikowano 28 Lipca 2018 Co to jest za amortyzator? Korki nie strzelają same z siebie. Zobacz dokładnie gwint w koronie i na korku czy wygląda na zdrowy.
Gość Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 Chyba że nie widziałeś jak się powoli odkręcał, i wystrzeliłTak jak wyżej napisane sprawdź gwint czy jest cały i może wystarczy dokręcić
Gość Opublikowano 29 Lipca 2018 Opublikowano 29 Lipca 2018 Też tak miałem, odkręcił się i tyle... Sprawdź gwinty i skręć go z powrotem.
Rekomendowane odpowiedzi