lesku100 Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Witam. Poleci ktoś dobry( i najlepiej niedrogi) serwis rowerowy we Wrocławiu lub w jego bliskiej okolicy? Zależy na takim porządnym przeglądzie, zrobienie bezdętki, zajęcie się amorkiem itd. Odnośnik do komentarza
Kkaaeell Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Amortyzator i damper polecam w wichu workshop serwis roweru w Profi Sport na ul Reymonta zrobienie tubelessow samemu to pol godziny roboty jak nie mniej 1 1 Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Kumate sa chłopaki z Twomark Sport przy Hallera. Mogę ich polecić. W Sport Profit najlepiej gadać z Krzysztodem Krupa, który jest kierownikiem serwisu.On jest najbardziej zorientowany. 1 Odnośnik do komentarza
Rosebikes Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Można też zajrzeć do MOWI Sport przy Wawrzyniaka, pytać o Marcina jeśli chodzi o zawiechę. Odnośnik do komentarza
modzel Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Ja mogę polecić Big Bike, Na ostatnim groszu. Kontakt znajdziesz u wuja Gogla Odnośnik do komentarza
Heboket Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Może @Wojtek Z. Coś poleci 😊 Odnośnik do komentarza
Wojtek Z. Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Z amorem tylko do Wichu Workshop, A z całym rowerem najlepiej do Harfa-Harryson, Twomark Sport, lub Sport Profit 1 Odnośnik do komentarza
Kkaaeell Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 W harfie strasznie drogo jest Odnośnik do komentarza
Wojtek Z. Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Może i tanio nie jest, ale dobrze robią, a świadczy o tym ilość klientów na przykład na wiosnę. Odnośnik do komentarza
Babul7 Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Rowniez moge polecic TWOMARK SPORT Odnośnik do komentarza
Łukasz_P Opublikowano 16 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Ja polecam Thirty Three Bicycle Studio na Karmelkowej. Kupowałem u nich Fujiego i większość rzeczy serwisuję. Dobre ceny i terminy. Czasem wspomagam się Decathlonem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi