Dawid Opublikowano 26 Lipca 2018 Opublikowano 26 Lipca 2018 Siemka, próbował ktoś kiedyś kleić swoje lacze? Czub mi się rozkleja w prawym bucie, a butapren nie trzyma za mocno i słabo to wygląda. Polecacie jakiś mocny klej do takiej gumy? Może coś na bazie żywicy, dwuskładnikowy?
Zbysio Opublikowano 27 Lipca 2018 Opublikowano 27 Lipca 2018 Nie wiem czy pomoże. Strasznie upaćkane. Ale tak szewc to najlepsza opcja.
Dawid Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Opublikowano 27 Lipca 2018 Na razie podkleiłem jeszcze klejem, ale we wtorek szewc, bo do 30.07 nieczynne. Da się jeździć, bo pod spodem jest kawał twardego materiału, a ta guma trochę ochronę daje i wygląd.
CyclingChief Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Opublikowano 4 Sierpnia 2018 Dobry szewc bez problemu Ci to ogarnie. Ważne, aby tylko mu się chciało. Nie ma rzeczy niemożliwych jeśli chodzi o buty. Jakby to był szmaciany materiał to inna bajka. A tak to dla niego będzie 'easy' 😎
martuuu Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Ja sama naprawiam buty- szkoda mi wyrzucać, a szewc to ekstra koszty. Najważniejsze jest to, aby dobrze oczyścić powierzchnię, którą kleisz - bez tego żaden klej nie złapie.
dfq Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Raczej klej na bazie żywicy (epoksydowy) dwuskładnikowy nie sprawdzi się . Do klejenia butów nadają się kleje elastyczne. Ja do podklejania używam Pronikol PU. http://szewex.pl/shoper5/pl/p/KLEJ-PRONIKOL-PU-20g/1294
Rekomendowane odpowiedzi