Kerness Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Cześć! Szukam od jakiegoś czasu nowego kasku na szosę w cenie 500 złotych, lecz nic sensownego znaleźć nie mogę.. Może ktoś z Was też niedawno kupował kask i podzieli się swoją wiedzą na ten temat i poleci jakiś konkretny model. Zależy mi na tym żeby kask był porządny i najlepiej biały. Z góry dziękuję
iza Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Uvex Race 5, masz 23 otwory, dodatkowo high impact shell i oczywiście double inmould. Nie mniej jednak bardziej uniwersalny przy doborze rozmiaru (zależy jaką masz budowę czaszki) może się okazać Uvex Race 1, trochę słabszy ale dwa rozmiary skorupy i niska waga Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez iza
Kerness Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dziękuję za pomoc. Mimo to zdecydowałem się na kask met rivale mam nadzieję że to dobry wybór. Temat do zamknięcia
jaro0011 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Dnia 21.04.2017 o 16:44, Kerness napisał: Dziękuję za pomoc. Mimo to zdecydowałem się na kask met rivale mam nadzieję że to dobry wybór. Temat do zamknięcia Też dzisiaj zamówiłem MET Rivale, jest niezła promocja na niego. Kask wygląda super tylko jeszcze żeby pasował bo kupiłem w ciemno bez przymiarki w necie
Kerness Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Opublikowano 2 Maja 2017 Dnia 28.04.2017 o 11:53, jaro0011 napisał: Też dzisiaj zamówiłem MET Rivale, jest niezła promocja na niego. Kask wygląda super tylko jeszcze żeby pasował bo kupiłem w ciemno bez przymiarki w necie Ja też ryzykowałem i kupowałem na internecie bez przymiarki. Okazało się że kask pasuje idealnie, jest bardzo wygodny i rzeczywiście świetnie wygląda. Gorąco polecam
Rekomendowane odpowiedzi