Gość Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Cześć koledzy chciałem zapytać czy ktoś jeździ w Krakowie na trasie XC Bodzów-Kraków. Daję link o którą trasę mi chodzi na której trenował Bartosz Janowski jak jeździł w Romecie. Chciałbym wiedzieć ile kilometrów ma ta trasa i czy nią jeździcie oraz stopień trudności?? Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Przejedź się i będziesz wiedział. Jechać z Tobą? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 7 minut temu, Puncu napisał: Przejedź się i będziesz wiedział. Jechać z Tobą? Hmmm Kusisz Dawno tam nie byłem Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 No Planuje wyjazd ale raczej w następnym tygodniu:) Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 A jedno jeszcze pytanko na mapie zobaczyłem że jest tam jest tor motocrossowy czy ta trasa to pokrywa się z tym torem?? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi