Beginner Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 (edytowane) Witam, Zamówiłem ramę Dartmoor primal z 2016, na tej stronie w punkcie 12 pisze: "Sugerujemy suport w rozmiarze 121mm." czy jak wstawię 122,5mm to będzie to działać? 121mm widziałem tylko w octalinku, ale chciałbym mieć na kwardrat. Edytowane 23 Lipca 2018 przez Beginner Odnośnik do komentarza
halasma Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 A nie lepiej od razu isc w zintegrowana oś? Romki dwa i b'(o)twin(a) Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Musisz jeszcze uwzględnić to że korby na kwadrat mają różne głębokości osadzenia. Na tym samym suporcie jedna korba może być dalej a druga bliżej ramy. 1 Odnośnik do komentarza
Beginner Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 W dniu 25.07.2018 o 13:27, Puncu napisał: Musisz jeszcze uwzględnić to że korby na kwadrat mają różne głębokości osadzenia. Na tym samym suporcie jedna korba może być dalej a druga bliżej ramy. A czy ta korba będzie w odpowiedniej odległości od ramy? Odnośnik do komentarza
halasma Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Beginner.To jest zintegrowana os. Tl nie pasuje do suportu na kwadrat czy tez octaRomki dwa i b'(o)twin(a) Odnośnik do komentarza
Beginner Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Wiem zdecydowałem się na tą korbę Odnośnik do komentarza
halasma Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Wiem zdecydowałem się na tą korbęTam sa podkladki. Zamontuj zgodnie z instrukcja i bedzie dobrze.Romki dwa i b'(o)twin(a) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi