tofler84 Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Witam serdecznie, posiadam ramę Accent cx one pro disc, napęd shimano claris r2000, przyszedł czas na kupno przedniej przerzutki i jest lekki problem bo linka idzie od góry czyli teoretycznie tylko górny naciąg, shimano claris r2000 nie posiada takiej przerzutki i znalazłem tylko Shimano FD-CX70 ale cena jest spora a nie wiem czy dobrze myślę i idę w odpowiednią stronę błagam o pomoc Odnośnik do komentarza
Nemrod Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 (edytowane) W komplecie z ramą powinno być plastikowe kółeczko z tulejką i śrubką. Robi one za bloczek i umożliwia montaż przerzutki z dolnym ciągiem. Kółeczko można też osobno dokupić. http://republic.pl/product-pol-1112-Koleczko-do-Montazu-Przedniej-Przerzutki-do-Ramy-CX-ONE-ACCENT-CX-ROLL.html Edytowane 22 Lipca 2018 przez Nemrod Odnośnik do komentarza
tofler84 Opublikowano 22 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Faktycznie, masz rację, niestety w komplecie nic nie było dlatego nie wpadłem na to, teraz problemu nie będzie, dziękuję za szybką pomoc, w sumie to ten otwór w podsiodlowce mnie ciekawil 😛 Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Temat wyczerpany. Zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi