Kapral Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 Hej! Znacie jakieś przykłady ciekawie pomalowanych rowerków? Bardzo mi się podobają ramy, które mają jakieś niebanalne malowanie, na przykład: Wersja dla Kobiet Canyona Ultimate: Replika saganowego Speca: S-Works Crux: Znacie jakieś inne przykłady? Bo bokiem mi już wychodzą te wszystkie nudne ramy, a za połączenie czerń-czerwień-biel, to bym zamykał designerów w odosobnieniu ;D. Rozumiem, że taka stylówa nie jest szczególnie popularna, że bardziej rządzi minimalizm (niektórzy producenci "robią to" dobrze, vide Rose X-Lite Szaro-Żółty) - ale może znacie jakieś inne przykłady fajnie / ciekawie pomalowanych ram?
Marek Karnecki Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 a może autorskie malowanie ? np:https://locabikes.pl/strona/malowanie-ram-rowerowych
trollu Opublikowano 21 Lipca 2018 Opublikowano 21 Lipca 2018 ja będę nudny, Trek, project one - malujesz rower jak Ci się podoba. Są też gotowe przykłady jak nowa Madone: tutaj starszy slash, w tym przypadku nie wiem czy to jest ori malowanie Treka ale trek na pewno miał taki sam motyw, tyle że z innymi kolorami - czarna "skorupa" z czerwonymi spękaniami, coś na wzór tego: mi podoba się tez kolorystyka Devinci Spartana, filmik swoją drogą też super a że lubię zielony to bardzo podoba mi się ta Orbea Dbałość o szczegóły (Juliana) a jak już przy sancie jesteśmy - albo grubo albo wcale Zawsze też można się zgłosić do gości, którzy malują co sobie klient życzy jak w tym przypadku https://www.1enduro.pl/moonshine-kross-moon-custom/
de Villars Opublikowano 22 Lipca 2018 Opublikowano 22 Lipca 2018 (edytowane) No ten ostatni rower trudno uznać za udaną kompozycję kolorystyczną. Istny misz masz ps. rower "tragedia" - to jest na pewno niebanalne, aczkolwiek nie powiem by mi się podobał Edytowane 22 Lipca 2018 przez de Villars
Gość Opublikowano 22 Lipca 2018 Opublikowano 22 Lipca 2018 Godzinę temu, de Villars napisał: rower "tragedia" No proszę, jaka udana nazwa...
WojtekWojtek Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 11 godzin temu, Łabędź napisał: No proszę, jaka udana nazwa... Jaka nazwa, taki i rower. Ten fixie wygląda źle. Ale o gustach się nie dyskutuje ... podobno
de Villars Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 Bodaj na wyścigu dookoła Słowenii jedna drużyna (Ljubljana Gusto Xaurum) miała bardzo oryginalnie pomalowane rowery - z jednej strony czarne, z drugiej złote albo żółte.
Kapral Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Opublikowano 23 Lipca 2018 Kolejny: Focus Izalco: Widziałem podobnego na Allegro, pod poznaniem mieli, na Di2, z tarczami (tak jak lubię), tylko rozmiar mały :CCC. A już go prawie brałem :D.
Rekomendowane odpowiedzi