krzysiunowak Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Witajcie! Zakupiłem uchwyt Barfly MAX do Mio 205HC (na które nomen omen jeszcze czekam:) ) ale mam problem ze zmianą bazy mocującej. Posiadam multitool KLS i imbusy nie pasują. Wydaje mi się, że średnica wejścia na imbus śruby mocującej to 2mm, ale czy ktoś mógłby mi to potwierdzić? Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Ja jedynie moge podpowiedzieć że istnieją jeszcze klucze imbisowe 1,5mm i 2,5mm. Może tu leży rozeiązanie Odnośnik do komentarza
krzysiunowak Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 3 godziny temu, Puncu napisał: Ja jedynie moge podpowiedzieć że istnieją jeszcze klucze imbisowe 1,5mm i 2,5mm. Może tu leży rozeiązanie o tym w sumie nie pomyślałem Nie pozostaje mi nic innego, jak wybrać się do budowlanego i przymierzyć Dam znać na przyszłość jaki to rozmiar. Dzięki Odnośnik do komentarza
Marek Karnecki Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 tam jest 2,5 jak pisze Puncu - też musiałem extra zakupić klucz ( koszt kilka zł w np OBI ) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi