meries Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Cześć! Orientuje się ktoś czy da się zresetować total km i total time na liczniku Sigma 16.12 STS CAD? Nie znalazłem odpowiedzi na to w instrukcji oraz po wymianie baterii na inną dane się nie zresetowały - w sumie dobrze ale jestem ciekawy czy jest taka możliwość. Odnośnik do komentarza
Darom Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Spróbuj przytrzymać wszystkie przyciski naraz jednocześnie. Wtedy powinien nastąpić reset. Ale mogę się mylić - spróbuj. Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 W ustawieniach musisz ręcznie ustawić przebieg obu rowerów na 0. Odnośnik do komentarza
meries Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Dzieki za pomoc. Jeszcze raz na spokojnie przejrzałem instrukcje i udało mi się to zresetować Odnośnik do komentarza
Darom Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Powiesz w jaki sposób Ci się udało to zrobić ? - będzie już dla innych jakby kiedyś mieli ten sam problem. Odnośnik do komentarza
meries Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Wystarczyło podążać za instrukcją - nie wiem jak tego wcześniej nie zauważyłem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi