DamianKle Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Cześć, Obserwuję osprzęt i jakiś czas temu znalazłem bardzo popularną markę na Ali- ZTTO ZTTO IXF BCD 104 MTB Rower Górskihttp://s.aliexpress.com/yiYvYvMR?fromSns Cena jest poniżej 200 zł, a widzę, że różnice w stosunku do Shimano są bardzo niewielkie i ciekaw jestem, co to według Was jest warte? Odnośnik do komentarza
Nurek_ Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Opisywałem ją kiedyś: Odnośnik do komentarza
DamianKle Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Po dłuższym czasie, jakie wrażenia? Odnośnik do komentarza
ponczi Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Posiadam IXF i ogólnie jestem zadowolony. Daje rade przy moich 100kg. Wizualnie jest ok. Dodawany suport taki se. Trzeba delikatnie i z czuciem wkręcać pedały, gdyż łatwo uszkodzic gwint (wg mnie). Odnośnik do komentarza
Nurek_ Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Korba w porządku, robi robotę i nic się nie dzieje. Mile rozczarował mnie support, wyglądał kichowato i myślałem, że zaraz padnie, a on dał radę przez parę zimowych miesięcy w najgorszym błocie i dalej jest ok. Odnośnik do komentarza
DamianKle Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Teraz mam 9 rzędową LX M582, przerobioną na 1blat, czy jest sens zmieniać? I spytam, jakie macie zbudowane napędy na tej korbie? Odnośnik do komentarza
Nurek_ Opublikowano 18 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Moim zdaniem nie warto, te LX-y to bardzo fajne korby U mnie jest 1x9 w rowerze syna. Odnośnik do komentarza
DamianKle Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2018 Masz rację, zostanę zatem przy Shimano Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi