Skocz do zawartości

platformy DOŚWIADCZENIA?

TakiSobieRowerzysta

Rekomendowane odpowiedzi

TakiSobieRowerzysta
Opublikowano

Dzień dobry!

Zastanawiam się nad zakupem platform między DARTMOOR Stream Pro i Cube RFR Flat CMPT. Chciałbym aby posłużyły mi parę lat. Czy ktoś jeździł i mógłby się podzielić doświadczeniami? Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź :)

Cube:

https://www.bikester.pl/rfr-cmpt-peda-flat-czarny-363908.html?gclid=CjwKCAjw4avaBRBPEiwA_ZetYhZF8Me3OvR35s92XQn0KL4uojoYneQ5rAOGjVyrzb5YQGImUGp5ZhoCqNAQAvD_BwE&_cid=21_1_-1_9_2334_363908_100122506444_pla&ef_id=WpV62wAAALPBxja8:20180715104019:s

Dartmoor:

https://www.rowertour.com/p/85765/dartmoor-stream-pro-pedaly-platformowe-maszynowe-czarne

Opublikowano

Witaj,

używałem przez rok pedałów Dartmoor Stream PRO. Byłem z nich bardzo zadowolony, sprzedałem je razem z rowerem. Spora platforma, bezawaryjny sprzęt a był dosyć mocno eksploatowany. Wiele razy zaliczyło spotkanie z głazami czy kłodami drewna i swoje przeżyły. Farba również z nich nie zeszła. Jak najbardziej godne polecenia! Nie miałem nigdy niczego lepszego.

Pozdrawiam.
Cycling Chief

Opublikowano (edytowane)

Nie do końca OT: mam drugi rok... i jestem zadowolony z Dartmoor Candy Pro, polecam. Wprawdzie platforma to nylon, ale można ją oddzielnie i tanio kupić, za to waga... Waga: 270g :)

Edytowane przez zero
Opublikowano

Używam stream pro mam od roku. Bardzo dobre pedały, sprzęt pancerny. W weekend przywiozłem z gór wbity w nie kamień a one dalej całe :D nieniestety ścierają się od butów :(

20180718_095258.jpg
  • Lubię to! 1
Opublikowano
13 minut temu, Zalas napisał:

Używam stream pro mam od roku. Bardzo dobre pedały, sprzęt pancerny.

Potwierdzam! 👍

• Lubię to! 1