Szalonykolarz Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Witam wszystkich formułowiczów.Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś może jeździł z Białegostoku do Białogóry koło Sejn.Bo mam rower szosowy i się boje że może nie przejadę.A nie chce jechać przez główną trasę na Augustów.Proszę o podpowiedz.Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza
Maaciek26 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Siema nie mieszkam już w białym rok ale jak jeździłem to raczej na choroszcz trasa serwisowa do tykocina i albo powrót na białystok lub na trasę ełcką. na trasa augustów i na sejny trochę strach bo droga wąska dużo tirów i jazda w pojedynkę 160km to sporo. Możesz też jechać Białystok sokoły białystok to około 80km lub droga na Królowy Most fajna trasa. Ewentualnie chłopaki ze sklepu sprint z Kołłątaja robią ustawki więc może tam. A swoją droga to nie wiem czy szosa przyjedziesz bocznymii drogami do białogóry Odnośnik do komentarza
Szalonykolarz Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Dziękuję Tobie za odpowiedz. Odnośnik do komentarza
Maaciek26 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Spoko niema problemu. Jak będziesz potrzebował czegoś w białym do roweru czy jakiegoś serwisu coś zawsze polecę Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi