Zigor36 Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Witam, poszukuje opon rowerowych w teren. Jakie opony polecacie do 50 zł na rozmiar 26, 2.25? Chce aby opona była wytrzymała, aby można było w nią wyjechać w kamienisty teren bez przebicia. Dzięki za każdą pomoc :) Odnośnik do komentarza
Cineos Opublikowano 15 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Ostatnio zmieniłem opony w swoim rowerze crossowym na https://www.centrumrowerowe.pl/opona-schwalbe-smart-sam-hs476-pd8088/?v_Id=110092 Są w rozmiarze 26x2,25. Co do przebicia to chyba nie jest to kwestia przebicia opony tylko dętki. Jak masz sprawne i nie puszczają powietrza w swoim rowerze to nie zmieniaj. Odnośnik do komentarza
wozo13 Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Chyba klasyka to Continental X-king i cała ich rodzina w zależności od przeznaczenia X-King chyba najbardziej uniwersalna ...Schwalbe Racing Ralph z braćmi i siostrami Ja używam Rapid Roby i jestem zadowolony. Na asfalcie są opory ale biję co najmniej 3.0 bary i jest OK. a w teren tak ze 2.5 Bara...jeżdżę na dętkach, bo nie złapałem kapcia od 11 lat mam chyba fuksa... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi