SZMICH Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Siemka, skacze małe hopy na rowerze i zajechałem moją korbę i chciałbym wymienić na shimano zee. Mam obecnie napęd 3x8 w przyszłości chcę 1x10 i pytam czy przez jakiś czas będzie to działało na 1x8 chce poprostu kupić korbe a w przyszłości pozostałe komponenty. Pozdro Odnośnik do komentarza
Fenthin Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Czemu miałby nie działać? Odnośnik do komentarza
SZMICH Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Nie wiem jestem laikiem a na wszystkich sklepach internetowych pisze, że jest do 10rz Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Korba będzie pasować bez problemu. Edytowane 13 Lipca 2018 przez Gość Odnośnik do komentarza
Puncu Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 6 minut temu, PrzeLuka napisał: Nie będzie gdyż ZEE przeznaczone jest tylko i wyłącznie do pracy w napędzie 1 x 10. Będzie działać w 1x8. Co korbie przeszkadza szerszy łańcuch? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 Teraz, Puncu napisał: Co korbie przeszkadza szerszy łańcuch? Moja pomyłka już ją skorygowałem. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 @SZMICH A tak z ciekawości zapytam czym skaczesz te hopki? 3 x 8 nie wskazuje na rower do tego przeznaczony. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi